Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ozzy Osbourne – “Under the Graveyard”

Voor het eerst in negen jaar laat Ozzy Osbourne nog eens solowerk op de wereld los. Nadat de man in 2010 Scream uitbracht, ging hij weer aan de slag bij Black Sabbath voor een reünietour met bijhorend album. Nadat de groep er vorig jaar ook weer mee ophield, focuste hij zich meer op solowerk, maar enkele ziektes gooiden roet in het eten. Toch is de zeventiger onverwoestbaar, en hij is weer levendiger dan ooit tevoren. Zo kregen we eerder dit jaar een nummer van hem samen met Post Malone, maar dat is gelukkig niet zijn zwanenzang. In 2020 gaat hij weer volop touren en vandaag krijgen we een gloednieuwe single met de lugubere naam “Under the Graveyard”.

The Prince of Darkness doet zijn naam weer alle eer aan, en met een duistere gitaarlijn en een angstaanjagende stem neemt hij ons mee naar het kerkhof. Eens de riffs zich in het geheel mengen, zijn we blij dat Ozzy zichzelf blijft. Een refrein dat blijft hangen en stevige gitaren die in het rond vliegen, doen ons likkebaarden en we zullen niet de enigen zijn. Zakk Wylde zit terug in de band, en het sterk gitaarwerk is dan ook duidelijk hoorbaar. Vooral naar het einde toe, wanneer het nummer ons met een heerlijke solo omverblaast. Welkom terug, Ozzy!

2939 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ozzy Osbourne - Ordinary Man (★★★★): Geen gewone man

Voor een man van 71 die meer seks, drugs & rock ‘n’ roll heeft gezien dan goed is voor een mensenleven, is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ozzy Osbourne ft. Post Malone - "It's A Raid"

The Prince of Darkness heeft sinds dat hij een definitief punt zette achter Black Sabbath niet bepaald van een rustig pensioentje genoten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ozzy Osbourne - "Ordinary Man" ft. Elton John

Ozzy Osbourne en Elton John, wat hebben die oude rotten nu met elkaar te maken? Het zijn allebei iconen die de rockgeschiedenis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.