Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glowie – “Unlovable”

IIsland is het thuisland van onder andere Björk, Of Monsters & Men of Olafur Arnalds, maar ook van de opkomende popster Glowie. Haar eerste ep Where I Belong kwam dit jaar uit en wist al een bescheiden indruk achter te laten. Zelfs Ed Sheeran is fan, want hij nodigde de zangeres uit om zijn voorprogramma voor enkele shows te verzorgen. Momenteel tourt Glowie door Europa met de Amerikaanse zangeres BANKS.

“Unlovable” is een nummer waar popfans ontzettend enthousiast over zullen worden, want het bevat net de juiste mix tussen alternatief en commercieel. Het refrein zit goed in elkaar en heeft een kleine r&b-vibe gekregen door de backing vocals, die het nog smoother laten overkomen. Zelf gaf ze aan dat dit haar favoriete track is die ze tot nu toe maakte en wie zijn wij om haar tegen te spreken?

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

8 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief