Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glowie – “Cruel”

Fans van Sigrid goed opgelet, want de IJslandse zangeres Glowie is misschien wel iets voor jou. De 21-jarige zangeres uit Reykjavik is helemaal klaar om de wereld met haar vrolijke popnummers te veroveren. Vier jaar geleden nam ze haar eerste stappen in de muziekwereld en bracht ze haar eerste nummer “Party” uit. Haar doorbraak kwam pas drie jaar later met haar fantastische popsingle “Body”, waarmee ze ons helemaal aan het dansen kreeg. Haar volgende stap naar wereldroem neemt ze met haar nieuwste single.

Glowie is op weg om IJslands’ grootste popster ooit te worden, want haar nummers zijn gemaakt om urenlang in je hoofd rond te spoken. Met haar nieuwe single “Cruel” heeft ze alweer een zeer catchy nummer uit dat leuke hooks en sounds bevat, waardoor de repeat-knop overuren doet. “Cruel” werd geschreven door Tayla Parx, die zo misschien wel een grote hit misloopt… We hebben je dus bij deze gewaarschuwd, want eens je Glowie ontdekt, ben je helemaal verkocht.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

23 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief