Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dawn Richard & Brooke Candy – “Ay Papi”

Dawn Richard moet toch wel één van de meest onderschatte R&B-zangeressen uit de VS zijn, want haar uitstekende album New Breed is aan een gigantisch deel gewoon voorbij gegaan. Op Les Nuits van de Botanique gaf de zangeres, die ooit deel uitmaakte van de meidengroep Danity Kane, een spetterende show en toonde ze dat het echt zonde is dat het grote publiek haar lijkt te negeren. Met al vijf albums op de teller is ze al lang niet meer aan haar proefstuk toe en zo hoeft ze zich ook niet meer te bewijzen.

“Ay Papi” is een samenwerking met de excentrieke Amerikaanse rapster Brooke Candy en is weer een heerlijke R&B-track geworden waar de jonge veulens uit de scene jaloers op zullen zijn. Candy zorgt dan met haar sassy flow voor een extra portie spice, die door de latin-georiënteerde beat al best pittig was. Het potentieel dat de Amerikaanse rapper Dirty Money in haar zag, is nog steeds niet vervlogen en houdt ons op onze tippen. We hebben nog niet alles van Dawn gehoord en daar zijn we zeer blij om.

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #37

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.