Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AWOLNATION – “The Best”

Soms heb je zo van die nummers die bekender zijn dan de band zelf en daar is AWOLNATION toch wel een goed voorbeeld van. Hun nummer “Sail” ging de wereld rond en is nog steeds een gretig gebruikt nummer in reclamecampagnes en dergelijke. “Run” leek nog een aardige poging om het succes te evenaren, maar tippen aan deze uberhit kon het nummer uiteindelijk niet. Sindsdien is het voor de vijf uit Los Angeles zoeken naar de erkenning die ze verdienen, maar echt vaart wil hun carrière in Europa nu ook weer niet nemen. Misschien lukt dat wel met hun nieuwste worp “The Best”.

“The Best” is een uiterst radiovriendelijk nummer geworden waarvan je al snel voelt dat het goed zit. De baslijn in het begin zet ons eerst wat op het verkeerde been, maar als de synths en de rest van de band ook erbij komen, groeit het nummer uit tot een vrolijk iets. De gekkigheid die AWOLNATION in hun nummers steekt, is ook ditmaal aanwezig en dat maakt de band uniek. ‘I just wanna be the best’ is natuurlijk ook een goed gekozen zin die vlotjes blijft plakken en men snel kan meezingen. AWOLNATION is meer dan alleen die band van “Sail”, zo laten ze nog maar eens blijken op “The Best”.

Facebook

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

5 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief