Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Panic! At The Disco – “Into the Unknown”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Is het nog de moeite om Panic! At The Disco voor te stellen? De band boekte aan het begin van deze eeuw heel wat successen met onder andere “I Write Sins Not Tragedies”, een nummer dat tot op heden door heel wat mensen meegekeeld wordt. Toch was het niet altijd rozegeur en maneschijn bij de band, want in de loop van de jaren gingen ze door een hele transformatie. Het is zelfs zo ver gekomen dat sinds enkele albums de band alleen nog maar bestaat uit frontman Brendon Urie. Ondanks al deze beslommeringen bouwde P!ATD in de loop van de jaren een gigantisch fanbase op, waarbij elk album wel zijn specifieke fans heeft. De meest recente worp Pray For The Wicked (2018) boekte vooral commerciële successen met “High Hopes” en “Hey Look Ma, I Made It”.

Iets meer dan een jaar verder en de band staat alweer klaar met nieuwe muziek, alleen is het deze keer niet voor een eigen album. “Into The Unknown” staat namelijk op de soundtrack van Frozen 2, en dat hoor je vanaf minuut een. Brendon Urie staat al jaren zowel live als op plaat garant voor een heleboel drama, maar op dit nummer laat hij zich helemaal gaan. Blazers, strijkers en Urie’s vocals die er niet van terugdeinzen om een aantal keer serieus uit te halen: dit nummer bevat het allemaal. Niet meteen P!ATD’s sterkste nummer, maar we zien het Elsa alvast perfect begeleiden tijdens haar avonturen in Frozen 2.

4 november 2019

About Author

Bauke de Langhe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief