Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR Williams – “Us in Major”

Het is van deze zomer geleden dat JNR Williams nog eens muziek heeft uitgebracht. De Londenaar staat getekend bij Sony Music en bracht eerder dit jaar zijn eerste ep Where We Start uit. De man met de prachtige soulstem zou het genre nog eens populair kunnen maken bij een wat jonger publiek en dat lukt hem nu al aardig. Zijn twee shows in Londen dit jaar waren razendsnel uitverkocht en zijn kunnen mocht hij eerder ook al bewijzen als support van Grace Carter. Op 16 november brengt hij nog eens een nieuwe ep uit, die Withers on the Vine zal heten. Een eerste glimp mogen we echter nu al opvangen dankzij het nummer “Us in Major”.

De ontwikkeling die JNR Williams in korte tijd heeft doorgemaakt, is opmerkelijk en hoor je ook op “Us in Major”. De gospelelementen mogen dan wel in mindere mate aanwezig zijn, de sound klinkt nu veel meer uitgewerkt. Het refrein is catchy en wel doordacht, terwijl de focus op zijn gouden stem vooral in de strofes ligt. Het einde vinden we trouwens ook top, want daar krijgen de instrumenten ruimte om het nummer in stijl af te sluiten. JNR Williams is op het goede pad en zal in twee weken ongetwijfeld weer een goede ep uit zijn mouw schudden.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

3 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief