Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR Williams – “Hunger”

Soul is niet bepaald het hipste en populairste genre van het moment, maar daar zou JNR Williams wel nog eens verandering in kunnen brengen. De man uit London beschikt over een heel speciaal en mooi stemgeluid waarmee hij zich al in de kijker van heel wat bekende mensen speelde. Ondertussen staat JNR Williams getekend bij Sony Music en ook het label ziet in hem een grote toekomst. Zijn debuutsingle “What A Difference” haalde onlangs de kaap van de miljoen streams op Spotify en de tendens is verder stijgend. Een tweede ep lijkt er ook aan te komen, maar eerst is er dus ook het nieuwe nummer “Hunger”.

JNR Williams experimenteert momenteel nog met verschillende stijlen en dat is zeker in dit vroege stadium van zijn carrière een goed idee, want dan komen er immers sterke nummers als “Hunger” uit de bus. Een bezwerende instrumental klinkt ondanks zijn popkantje ook nog onverwacht ruw en dat weten we wel te smaken. Het sterkste aan het nummer is desondanks het refrein waar JNR Williams de hoge noten heerlijk weet te treffen. “Hunger” ontpopt zich snel als een oorworm met een verslavend randje. De ruwe diamant die JNR Williams is, wordt stilaan in vorm gebracht en dat zal vroeg of laat wel zijn vruchten afwerpen.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR Williams - "Us in Major"

Het is van deze zomer geleden dat JNR Williams nog eens muziek heeft uitgebracht. De Londenaar staat getekend bij Sony Music en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JNR. Williams ft. Theophilus London - "Healer"

JNR Williams is nog niet al te lang actief in de muziekwereld, maar de successen die hij de afgelopen zes maanden heeft…
LiveRecensies

Florence & The Machine @ Sportpaleis: Boodschapster van liefde en vrede

2007 vond de geboorte van één van ‘s werelds grootste indiebands plaats. De naam? Florence and The Machine! Met het succes van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.