Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BENEE – “Monsta”

De Nieuw-Zeelandse BENE is niet langer; aanschouw de verrijkte versie met twee letters e in caps lock. BENEE in plaats van BENE dus, maar met die naamsverandering kwam geen heuse verandering in sound. En maar goed ook, want zoals de nog maar negentienjarige artieste nu bezig is, zal ze hoe langer hoe meer popharten kunnen veroveren. Voorlopig weet ze ook niet van ophouden wat releases betreft, en met “Monsta” is het weer goed raak.

Meteen hoor je dat “Monsta” meer uniciteit met zich meedraagt dan voorganger “Find An Island”. De atypische intro zorgt voor een mysterieus popsfeertje en BENEE’s stem schuurt zich een weg naar je geweten. Intussen blijft de Nieuw-Zeelandse haar opgewekte zelve en kan ze zich niet bedwingen om er enkele grappige zinnen tussen te zwieren. We krijgen ook wel eens ludieke klankjes te horen. Echt weerzinwekkend is deze Halloweentrack dus niet, maar het is Halloween op z’n BENEE’s en meer moet dat niet zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief