Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Matt Ryder – “Breakdown”

Een opvallende trend tegenwoordig is de steeds lager wordende leeftijd waarop artiesten een muzikale carrière aanvatten. Matt Ryder, een naam die u waarschijnlijk bitter weinig zal zeggen, is nog maar zestien lentes jong, maar heeft toch al een debuut in elkaar weten te steken. Schrijven, zingen, gitaar spelen en dat geheel producen zijn hem niet vreemd: volgens sommigen is dit dan ook een pure diamant met enorm veel groeimarge. Die woorden vroegen om de muziek van de jongeman eens te beluisteren.

Met een paar gitaarslagen, steekt Matt Ryder op “Breakdown” van wal. Dan volgt een zeer interessant stemgeluid dat onze aandacht kan vasthouden doorheen heel het nummer. De adolescent doseert ook goed met de drumcomputers en synths: zo zorgt hij voor een continue laid-back vibe die op de juiste momenten naar een climax toewerkt. Soms klinkt het misschien nog – wat volkomen normaal is – een beetje onzeker, maar dat is nergens voor nodig. Als je ons naar ‘the next big thing’ van volgend jaar vraagt, willen we u zeker de naam ‘Matt Ryder’ niet onthouden. 

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Violet - "BREAKDOWN"

Terwijl Tessa Violet in Europa nog redelijk onbekend is, behoort ze in Amerika tot de vaste garde van alternatieve popsterren en valt…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coach Party - “Breakdown”

Voor jonge bands is het soms wat moeilijk om door te breken bij het grote publiek, maar voor Coach Party zou dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.