banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Denali Wrench – “Dance With Me”

Bands van eigen bodem zijn er in overvloed en daarom proberen wij voor jullie alvast het kaf van het koren te scheiden en de uitschieters een plaatsje te bieden. Maak dus kennis met Denali Wrench en bedank ons later. Verleden jaar bracht de groep hun debuut-ep Totally Bananas uit in duoformatie, waarop Julien Tanghe (JAKOMO) en Staf Nys (Gustav Leo) flirten met een soort groovy bedroompop. Vandaag is het tijd voor de eerste release van de band als vijftal en het resultaat is de repeatknop meer dan waardig.

Met een slow-motion ‘dansen op locatie’ clip schatten we de kans al miniem dat je de bal misslaat, en dat vermoeden blijkt hier ook te kloppen. De toffe uitstraling van de visuals wordt aangevuld met een klank die heerlijk kalmpjes inwerkt op onze gelukzaligheid en begint aan het inkleuren van de wolken in een pastelroze schakering. We waren al lang tevreden gesteld, en toen hadden we de outro nog niet gehoord. Zo eentje waarvoor je het nummer speciaal zou durven opleggen, simpelweg om die specifieke halve minuut gehoord te hebben. Zalig, toch? Vooraleer het korte “Dance With Me” op z’n einde loopt, krijgen we dus nog even een levendig opkikkertje te horen, waarmee ook de laatste statische luisteraars over de streep getrokken zullen worden om hun beste dansmoves boven te halen. Topsingle.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

ETiKET Label Night @ Volta: Indieviering

  Gisterenavond waren we te vinden in Volta voor een avond vol beloftevolle bands onder de vleugels van ETiKET Records. Zij vierden…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview IF HI en ET!KET Records: "Labels? In 2019? Tuurlijk zijn die nog even relevant als vroeger"

Twee decennia geleden waren platenfirma’s onontkoombaar, in 2019 zijn ze voor de meeste mensen een onbeduidend detail. Toch zagen vorig jaar twee…
LiveRecensies

Jong Muziek op Theater Aan Zee 2018: Denali Wrench & Aarde aan Daan

Nog tot 4 augustus staat Oostende in het teken van Theater aan Zee. Naast dat theater is er ook veel muziek te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.