Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu – “GFM”

Blu Samu is de laatste twee jaar uitgegroeid tot één van onze Belgische urban-favorieten. De Belgisch-Portugese werkte bikkelhard aan haar muziek en ging geen enkele uitdaging uit de weg. Beloond werd ze afgelopen zomer met shows op Pukkelpop, We Love Green en Dour. België is inmiddels te klein voor Samu, die ook in het buitenland van een steeds groter wordende populariteit kan genieten. Dat ze internationale allures heeft, toonde ook haar overtuigende passage op het gerenomeerde YouTube kanaal COLORS.

“GFM” is de eerste single van Blu in een lange tijd en misschien wel één van haar beste tracks tot nu toe. Haar unieke flow komt er zeer goed naar voren en ook de beats vatten haar coole persoonlijkheid samen. De zelfzekerheid spat er van af en we krijgen zelfs het gevoel dat we Blu binnenkort op nog grotere podia zullen zien. Presenteren doet ze op “GFM” met zekerheid en ook de video toont dat Brussels talent echt van een wereldniveau is. Volgende zomer gaat Samu de wereld rond, daar zijn we bij deze helemaal zeker van!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

24 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief