Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Rex Rebel – “Big Shot”

©CPU – Chris Stessens

Sam Bettens, de frontman van K’s Choice, heeft een nieuwe band. Samen met Reinout Swinnen en Wim Van der Nesten richtte hij de band Rex Rebel op, waarmee hij nog eens grote doelen voor ogen heeft. Een eerste album is ondertussen ook al zo goed als afgewerkt en zal in het voorjaar van 2020 verschijnen. De nieuwsgierigheid van de mensen hebben ze dus meteen ook te pakken, want Sam Bettens gooit het deze keer muzikaal over een iets andere boeg.

De eerste single “Big Shot” werd meteen ‘Catch Of The Day’ bij Studio Brussel, maar of de single een schot in de roos is, kunnen we nog niet zeggen. Wat we wel weten is dat het nummer perfect past bij een herfstdag en dat het een kleine mysterieuze opbouw kent, maar in z’n geheel komt het allemaal iets te braaf uit de hoek. “Big Shot” is niet vernieuwend en klinkt zelfs een beetje gedateerd. Een iets aanwezigere basgitaar of drum had al veel gedaan, maar nu lost het onze verwachtingen toch niet in.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief