Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allie X – “Rings A Bell”

Allie X is een klassiek geschoolde pianiste en zangeres, met klaarblijkelijk ook een grote passie voor pop die met elektronica flirt op de meest ontvlambare manier. Haar songs hebben namelijk steeds een donkere sluier over zich en het zonnetje zal je hiermee niet in huis halen. Top natuurlijk, want gezien de Eilish-rage, zou de grote doorbraak voor Allie X ook wel eens binnen handbereik kunnen komen te liggen. Op haar eerdere platen bewees Allie X al van wanten te weten met mystieke pop en ook “Rings A Bell” is een bijzonder paar mouwen.

“Rings A Bell” volgt aanvankelijk nog vrij rechtlijnig de regels van het popboekje, maar eenmaal het refrein aanbreekt, krijgen we waarvoor we gekomen waren. De sound baant zich onvermijdelijk een weg naar je geheugen en tast op een of andere manier ook je geweten aan. Voor die verontrustende klank ben je beter op je hoede, maar voor je het weet ben je in de val gelokt en begint de hypnotiserende kracht in te werken. Gewillig volgen we Allie X op haar aanlokkelijke parade doorheen de duistere zijde van de elektropop. Een knagend nummer met een toegankelijke dansbasis; volledig in de lijn met het succesrecept van vandaag dus.

Op 12 november verzorgt Allie X het voorprogramma van Marina in Trix. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief