Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grace Carter – “Fired Up”

© CPU – Joost Van Hoey

Grace Carter staat aan de rand van haar doorbraak. Nadat ze in het begin van het jaar de derde plek haalde in BBC’s Sound of 2019, stippelde ze een hele Europese tour uit die haar tevens naar de Botanique en Rock Werchter bracht. Sinds de festivaltour verdween ze om te werken aan haar debuutalbum, dat ondertussen bijna klaar zou zijn. Redenen genoeg om dat te vieren met een gloednieuwe single.

“Fired Up” is verre van onze favoriete release van Grace Carter. Ze laat zich deze keer vangen door een te repetitieve opbouw en een iets te bedroompopgeoriënteerde sound. Het liefst horen we Carter haar elegante mix van soul, pop en r&b brengen, maar “Fired Up” lijkt ons vooral gemaakt om de radiostations te halen. Op zich is het een catchy poptrack, maar we hadden toch net dat tikkeltje meer van Grace verwacht. We wijten het aan onze hoge verwachtingen, maar hebben ook het gevoel dat het nummer nog zal groeien.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

18 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief