Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser – “Bitterzoet”

©CPU – Ymke Dirikx

De 33-jarige Eefje de Visser kan wel als een van Nederlands interessantste singer-songwriters omschreven worden. Het is intussen al tien jaar geleden dat ze de Grote Prijs van Nederland won in de categorie ‘beste singer-songwriter’, het startschot voor een zeer mooie carrière die intussen al drie albums heeft opgeleverd. Nummer vier is ook af en komt in januari uit. De twee singles “Lange Vinnen” en “Zwarte Zon” die ze eerder dit jaar uitbracht, zullen uiteraard ook op Bitterzoet te vinden zijn.

Het is geen wonder dat Nederland en België als een blok voor Eefje vallen, want haar muziek is steeds zeer hoogstaand. “Bitterzoet” is daar een erg goed voorbeeld voor, want ondanks de ietwat weemoedige sound, hangt er toch een waas van hoop rond de track. Haar ontzettend betoverend album Nachtlicht liet de verwachtingen voor het komende album al de hoogte in gaan, en de nieuwe single “Bitterzoet” doet ons vermoeden dat er iets even intrigerends aan zit te komen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

18 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief