Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Froze – “Witte Wolke”

Froze is al enkele jaren het alter ego van de Gentenaar Fritz Tavernier. Met authentieke Gentse tongval rapt de man vaak over maatschappelijke thema’s. De dingen des levens zijn vaak het epicentrum van de nummers van Tavernier, muzikaal kiest hij vaak voor een iets rustiger tempo.

Dat is ook het geval op “Witte Wolke”, een leuk gitaartje vormt de basis voor een nummer dat gaat over positief zijn. ‘Blijf geloven in uzelf’ zijn de profetische woorden die het nummer omschrijven. We dromen weg naar de voorbije zomer en wanen ons op een betere plek. Froze slaagt erin een sfeer te scheppen waarin positiviteit centraal staat. Leuk ook hoe het nummer afsluit met enkele frisse noten. Froze is zeker niet de bekendste rapper in ons land, al wil hij dat wel zijn, Tavernier slaagt er toch maar mooi in een kwalitatief nummer af te leveren. Er is inhoud, er is een boodschap en muzikaal zit het ook snor.

Check hieronder in première ook zijn gloednieuwe video voor het nummer.

Facebook

14 oktober 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief