Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Verse lading namen Dranouter: Flip Kowlier, Compact Disk Dummies en meer

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nadat ze bij Dranouter al Bazart en Het Zesde metaal op de line-up zetten, komt de organisatie vandaag met een blikje West-Vlamingen voor op de affiche. Flip Kowlier viert er zijn 20ste verjaardagsjubileum. Hij begon in 2000, en zal nu een exclusieve show ‘Flip Kowlier: 20 jaar’ spelen op Festival Dranouter. Verder zetten ze ook Willem Vermandere op de affiche. Hij heeft namelijk ook wat te vieren. Hij wordt dit jaar 80 en staat al vijftig jaar lang op het podium. Levende legendes aan het werk dus deze zomer op Festival Dranouter. Verder zakken ook de elektronische indiepopband Compact Disk Dummies, en de West-Vlaamse woordkunstenaar Brihang af naar het festival in de Westhoek. Eerder kondigde de organisatie al Bazart, Het Zesde Metaal, JigJam, The East Pointers, Talisk en Froze aan.

Festival Dranouter vindt deze zomer plaats op 7, 8, en 9 augustus. Tickets en info zijn beschikbaar op: www.festivaldranouter.be

3 maart 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief