Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello – “Easy”

Camila Cabello is een temperamentvolle popster, die zich ten laatste met “Havana” in ieders tienerhartje zong. Voordien was ze lid van de meidengroep Fifth Harmony, waarin ze terechtkwam door haar deelname aan de Amerikaanse versie van X Factor. Solo deed ze het nog beter en scoorde ze dus al talrijke hits. Recent bracht ze nog samen met haar lief Shawn Mendes “Senorita” uit, waarvoor ze in België al platina kregen.

“Easy” is de vierde single die we uit haar tweede album Romance krijgen. Wanneer het album precies zal uitkomen, weten we nog niet, maar ze bracht met “Liar”, “Shameless” en “Cry For Me” al goede singles uit, waar “Easy” zich nu ook bij voegt. Het nummer is een frisse ballade, die gerust nog wat meer kantjes zou mogen hebben, maar toch al goed blijft hangen. Er is dus niets vernieuwend aan, maar net de braafheid siert het nummer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief