Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes & Camila Cabello – “Señorita”

Shawn Mendes en Camila Cabello behoren tot de jonge garde tieneridooltjes, die tegenwoordig tienerharten laten smelten en de charts onveilig maken. Mendes stond dit jaar nog in een propvol Sportpaleis, waar hij zijn supersterren-status bevestigde in een fijne show. Cabello was dan weer lange tijd lid van de meidengroep Fifth Harmony, die door X-Factor bekend werd. Uiteindelijk stapte ze uit de groep om het solo te proberen en scoorde ze vorig jaar een mega-hit met “Havana“. Er bestaat dus geen twijfel dat ook deze single een hit gaat worden.

“Señorita” is al de tweede samenwerking van Shawn en Camila. Voordien konden we ze al samen horen op “I Know What You Did Last Summer“, maar in tegenstelling tot de nieuwe release klinkt die iets platter. “Señorita” is een luchtig popnummer geworden, waar de latin-  en popinvloeden vanaf spatten. Ongezien of ongehoord is het allemaal niet, want de sound is wat braafjes, maar net de braafheid siert het nummer. Pak er een sangria bij, en je hebt meteen het beste nummer voor de komende (bloedhete) dagen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

21 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief