Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Camila Cabello – “Liar” & “Shameless”

Elke boyband of meidengroep heeft altijd één lid dat het ook solo wilt proberen en uiteindelijk het succes van de groep weet te overtreffen. Zo straalde Camila Cabello enkele jaren bij Fifth Harmony, maar koos ze er uiteindelijk toch voor om solo haar geluk te wagen. Aanvankelijk lukte de doorbraak niet helemaal, maar met “Havanna” scoorde ze een gigantische hit, die wekenlang in ieders hoofd gegijzeld zat. Een stadiontour met Taylor Swift volgde net zoals andere hitsingles. Na Camila, komt dit najaar nog het nieuwe project Romance waarvan we nu al twee singles te horen krijgen.

“Shameless” is het mysterieuzere nummer van de twee en geeft haar genoeg ruimte om haar vocale capaciteit te ontplooien. De spanningsopbouw zitten goed en geeft een klein twistje aan het nummer. In vergelijking met de nummers van haar debuutalbum, is “Shameless” iets Amerikaanser en weet ze haar schattigheidsfactor helemaal van zich af te gooien. Stoer en sterk geproducet.

De tweede single draagt de naam “Liar” en haalt dan ook weer heel wat invloeden uit haar geboorteland Cuba. De trompetten, een ritmisch geklap en een reggaeton-geïnspireerd deuntje in het refrein zorgen ervoor dat alle cliché’s mogen worden aangeduid, maar we kunnen de aanstekelijkheid zeker niet ontkennen. We worden vrolijk van “Liar” en hopen dat Romance dan ook in dezelfde trend ligt als deze single.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

5 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief