Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Camila Cabello – “Liar” & “Shameless”

Elke boyband of meidengroep heeft altijd één lid dat het ook solo wilt proberen en uiteindelijk het succes van de groep weet te overtreffen. Zo straalde Camila Cabello enkele jaren bij Fifth Harmony, maar koos ze er uiteindelijk toch voor om solo haar geluk te wagen. Aanvankelijk lukte de doorbraak niet helemaal, maar met “Havanna” scoorde ze een gigantische hit, die wekenlang in ieders hoofd gegijzeld zat. Een stadiontour met Taylor Swift volgde net zoals andere hitsingles. Na Camila, komt dit najaar nog het nieuwe project Romance waarvan we nu al twee singles te horen krijgen.

“Shameless” is het mysterieuzere nummer van de twee en geeft haar genoeg ruimte om haar vocale capaciteit te ontplooien. De spanningsopbouw zitten goed en geeft een klein twistje aan het nummer. In vergelijking met de nummers van haar debuutalbum, is “Shameless” iets Amerikaanser en weet ze haar schattigheidsfactor helemaal van zich af te gooien. Stoer en sterk geproducet.

De tweede single draagt de naam “Liar” en haalt dan ook weer heel wat invloeden uit haar geboorteland Cuba. De trompetten, een ritmisch geklap en een reggaeton-geïnspireerd deuntje in het refrein zorgen ervoor dat alle cliché’s mogen worden aangeduid, maar we kunnen de aanstekelijkheid zeker niet ontkennen. We worden vrolijk van “Liar” en hopen dat Romance dan ook in dezelfde trend ligt als deze single.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1567 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "LIAR"

Een maand geleden vond er een donderslag bij heldere hemel plaats. Gelukkig houden wij wel eens van een ferme donderslag, zeker als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Camila Cabello - Familia (★★): Weinig inspirerend familiefeest

Ongeveer een maand geleden vierde de Cubaanse Camila Cabello haar 25ste verjaardag en vandaag verlost ze haar fans van het wachten. Familia is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - “Bam Bam” (feat. Ed Sheeran)

Of je het nu wilt of niet, er bestaat anno 2022 eigenlijk geen enkele manier meer om onder Ed Sheeran uit te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.