Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hollow Coves – “Anew”

Hollow Coves is een Australische indie folk band bestaande uit Ryan Henderson en Matt Carins. Hun muziek wordt gekenmerkt door akoestische melodieën, meerstemmig gezang en krachtige teksten. In 2017 brachten ze een ep uit met de naam Wanderlust. Hiermee kreeg de groep internationale bekendheid. Ondertussen zijn ze toe aan een debuutalbum Moments dat uitkomt op 18 oktober 2019.

“Anew” is een van de nummers dat op het album zal verschijnen. Het lied zelf is qua genre niet zoals de titel ‘anders en beter’. Het is eerder zoals we van Hollow Coves gewoon zijn: een rustige en tegelijk levendige song om u tegen te zeggen. Er wordt gezongen over het vinden van nieuwe energie. Daarbij wordt veelvuldig vergeleken met de natuur en haar prachtige eigenschappen. Dit vijf minuten durende oorgasme zal je absoluut niet onberoerd laten.

Het nieuwe album gaat gepaard met de ‘Moments World Tour’. Deze start met een tournee door Europa. De groep houdt halt in België op zondag 17 november. Het optreden gaat door in de Muziekodroom te Hasselt.

Facebook / Instagram / Twitter


5 oktober 2019

About Author

Stijn De Meester


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief