Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Walker – “Better Half of Me”

© CPU – Larissa Zenner

Tom Walker is bezig aan een luxe-editie van zijn album What A Time To Be Alive en heeft, naast de tracklist, ook al een van de nummers vrijgegeven. Zo staan hits zoals “Leave A Light On” uiteraard op het album. De Britse zanger met de betoverende stem behaalde met zijn debuut de toppositie van de Britse album charts en stond ook bij ons in een uitverkochte AB. Zijn succes werd dit jaar nog bekroond met een Brit Award voor ‘Beste doorbraak’, waardoor hij dus nog eens een extra boost kreeg.

Tom doet waar hij goed in is. Rustige opbouw met gitaar of piano die soms ook samen gaan, een explosief refrein en een tekst om U tegen te zeggen. En met “Better Half of Me” is het weer niet anders. Dit is een rustiger nummer dan de rest, maar het is zeker een potentiële hit, ook al ontbreekt het explosief refrein er een beetje.

Tom boost het nummer natuurlijk met zijn prachtige stem door, zoals op de meeste nummers, half te schreeuwen in het refrein, en dat is iets wat echt werkt. De gevoelens die je krijgt worden versterkt door zijn prachtige vocaal werk. De fans mogen enorm blij zijn moest het album nog meer gelijkaardige nummers erbij hebben!

De deluxe versie van What A Time To Be Alive wordt op dinsdag 8 november uitgebracht!

Voor meer nieuwe muziek, check onze Spotify!

4 oktober 2019

About Author

Bono Marting


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief