Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 99 Neighbors – “Thunder”

99 Neighbors is een Amerikaans hiphop collectief bestaande uit negen leden, gaande van zangers tot designers en een manager. In deze zin doet de band wel wat denken aan die andere Amerikaanse groep, Brockhampton. Ook muzikaal lijken ze op elkaar: beide brengen rap over harde beats (check “Ripstick“), maar hebben evengoed zachte r&b nummers (“Coughing Up Smoke“).

In tegenstelling tot wat de titel misschien doet vermoeden is dit geen nummer geworden waar we gebombardeerd worden met harde beats en verses, maar gaat het eerder de zachte kant op. Harde beats zouden ook niet echt gegaan zijn in combinatie met de mannen die zingen, met de nodige autotune zoals tegenwoordig populair is in het genre, over problemen met hun mentale gezondheid.

Op de eerste dag van dit jaar brachten ze hun debuutalbum Television uit en sinds juli brengen ze elke maand een nieuw nummer uit, wat fans doet hopen op nog een tweede album eind dit jaar.

FacebookInstagramTwitter

 

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 99 Neighbors - "Live a Little"

99 Neighbors verscheen begin 2019 op onze radar nadat hun debuutalbum Television hier en daar werd opgepikt. Nog datzelfde jaar brachten ze tussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ivy Falls - "Thunder"

Ivy Falls was een van de namen op de affiche van ons eerste Dansende Beren Festival, maar inmiddels stond ze ook al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Imagine Dragons - "Born To Be Yours"

Imagine Dragons en de Noorse dj Kygo brachten vandaag de nieuwe, romantische zomerplaat, “Born To Be Yours” uit. De band uit Las…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.