Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 99 Neighbors – “Live a Little”

99 Neighbors verscheen begin 2019 op onze radar nadat hun debuutalbum Television hier en daar werd opgepikt. Nog datzelfde jaar brachten ze tussen juli en november elke maand een nieuw nummer uit, dat fans al snel deed dromen van een tweede album dat jaar. Die droom is spijtig genoeg nooit werkelijkheid geworden, maar nu heeft het collectief goed nieuws voor ons. Hun nieuwe single wordt vergezeld met een albumaankondiging. Wherever You’re Going I Hope It’s Great verschijnt later dit jaar.

Op “Live a Little” was het doel van de hiphopgroep om een energievol zomernummer te maken, waar ze zelf ook plezier aan beleefden tijdens het maken. Of dat laatste gelukt is, kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen, maar energievol en zonnig is het zeker. De beat klinkt heel zuiders met dank aan een vrolijk pianoriedeltje dat in de mix gegooid wordt, alsook enkele saxofoons en andere blazers, die we te danken hebben aan de mannen van Brasstracks (die ook al mochten meedoen op “Fuck No“). De knallende beat ondersteunt perfect de pittige bars die de verschillende rappers om de beurt op ons af vuren.

Als 99 Neighbors op Wherever You’re Going I Hope It’s Great nog meer nummers van het kaliber als “Live a Little” voor ons in petto heeft, zijn we er zeker van dat het collectief snel in populariteit zal stijgen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 99 Neighbors - "Thunder"

99 Neighbors is een Amerikaans hiphop collectief bestaande uit negen leden, gaande van zangers tot designers en een manager. In deze zin…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 93

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.