Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ivy Falls – “Thunder”

Ivy Falls was een van de namen op de affiche van ons eerste Dansende Beren Festival, maar inmiddels stond ze ook al in het voorprogramma van Jessie Ware. De zangeres bracht in 2017 een ep uit, maar sinds singles als “Overnight” en “City” is haar sound aardig veranderd. De oorzaak daarvan krijgt de naam Daan Schepers, een producent die ook samenwerkte met Warhola en Bazart. Onlangs vertelde Miss Falls ons dat ze roze pastelpop combineert met subtiele elektronische invloeden en wij spreken dat niet tegen. Wij kijken nu al uit naar een volgende ep!

Misschien vindt “Thunder” ook zijn weg naar die volgende ep. “Thunder” is een nummer dat begint met een lekker melancholische piano en al snel komen daar die elektronische invloeden en de zachte stem van Ivy Falls bij. Het nummer klinkt een beetje als een droom waaruit we niet willen ontwaken. Net als bij “City” het geval was zit ook de nieuwe van Falls sterk in elkaar. Voor het laatste refrein mogen we genieten van wat geëxperimenteer met elektronica, waarna de zoete pastelstem er terug bij komt. “Thunder” is het tegenovergestelde van donder. Het weerfenomeen produceert op korte tijd veel lawaai en dat hebben we liefst zo snel mogelijk achter de rug. “Thunder” daarentegen is niet zomaar wat lawaai en zou van ons eindeloos mogen doorgaan.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 september 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief