Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ivy Falls – “Thunder”

Ivy Falls was een van de namen op de affiche van ons eerste Dansende Beren Festival, maar inmiddels stond ze ook al in het voorprogramma van Jessie Ware. De zangeres bracht in 2017 een ep uit, maar sinds singles als “Overnight” en “City” is haar sound aardig veranderd. De oorzaak daarvan krijgt de naam Daan Schepers, een producent die ook samenwerkte met Warhola en Bazart. Onlangs vertelde Miss Falls ons dat ze roze pastelpop combineert met subtiele elektronische invloeden en wij spreken dat niet tegen. Wij kijken nu al uit naar een volgende ep!

Misschien vindt “Thunder” ook zijn weg naar die volgende ep. “Thunder” is een nummer dat begint met een lekker melancholische piano en al snel komen daar die elektronische invloeden en de zachte stem van Ivy Falls bij. Het nummer klinkt een beetje als een droom waaruit we niet willen ontwaken. Net als bij “City” het geval was zit ook de nieuwe van Falls sterk in elkaar. Voor het laatste refrein mogen we genieten van wat geëxperimenteer met elektronica, waarna de zoete pastelstem er terug bij komt. “Thunder” is het tegenovergestelde van donder. Het weerfenomeen produceert op korte tijd veel lawaai en dat hebben we liefst zo snel mogelijk achter de rug. “Thunder” daarentegen is niet zomaar wat lawaai en zou van ons eindeloos mogen doorgaan.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

916 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Ivy Falls @ Handelsbeurs: Krachtig en ontwapenend tegelijkertijd

Ivy Falls, de band rond zangeres Fien Deman, bracht in november van vorig jaar een nieuwe ep The Light uit. Gisterenavond kwamen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 99 Neighbors - "Thunder"

99 Neighbors is een Amerikaans hiphop collectief bestaande uit negen leden, gaande van zangers tot designers en een manager. In deze zin…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ivy Falls - "City"

Ivy Falls is de Gentse band rond zangeres Fien Deman. Deman was voordien ook al de frontvrouw van de orkestrale popband I…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.