Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Somebody’s Child – “Jungle”

Ierland is een nieuw muzikaal toptalent rijker en ook wij maken nu kennis met het talent van Somebody’s Child. De Ier heeft in zijn jonge carrière nog maar drie nummers uitgebracht, waarvan zijn debuutsingle “Make You Alright” momenteel veruit de populairste is. Niet alleen in Ierland gaat het goed met hem, onlangs mocht hij namelijk ook op Reading & Leeds spelen. Dat je dan meer dan behoorlijk bezig bent, is dan ook een feit. Sinds kort treed Somebody’s Child trouwens ook met band op en mag hij deze maand het voorprogramma verzorgen van All Tvvins. Nu is er vooralsnog zijn vierde single “Jungle” en dat is meteen ook zijn beste tot nog toe.

Somebody’s Child is iemand die van zijn platform gebruik wil maken om het probleem rond mentaal welzijn aan te kaarten en dat doet hij dus nu ook weer op “Jungle”. Het nummer wordt gekenmerkt door een opgewekt gitaarriffje dat meteen heel vertrouwd en warm aanvoelt. Ook de stem van Somebody’s Child heeft een aangename warmte, die we maar al te graag beluisteren. Het refrein van “Jungle” is pakkend en bombastisch en krijgt je in een handomdraai mee. “Jungle” heeft alles in zich om wel eens de doorbraak van Somebody’s Child te kunnen beteken en we hopen dan ook dat we in de toekomst nog meer nummers van dit niveau te horen zullen krijgen.

Facebook


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief