Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single French Montana ft. Post Malone & Cardi B – “Writing On The Wall”

Na de bekendmaking van het nieuwe album Heart Full of Rage, komt French Montana met een nieuwe single. “Writing On The Wall” heet het nummer en de featuring is niet door eerste de beste. Post Malone en Cardi B zijn te vinden op deze track. Of dit nummer op het album komt, is nog af te wachten.

“Writing On The Wall” is een typisch commercieel hiphop nummer. Makkelijk refrein, niet te moeilijke raps die iedereen mee kan schreeuwen op een concert of bij vrienden en een chille beat. Maar veel meer valt niet echt over dit nummer te zeggen. Het is eigenlijk een doorsnee hiphop nummer dat er niet echt uitspringt. Het voordeel aan dit nummer is, is dat het, zoals de meeste songs, een erg makkelijk refrein heeft. Het is makkelijk mee te zingen en je bent na één keer luisteren meteen mee. De formule werkt wel, maar het blijft de formule en gaat niet echt uit de comfort zone.

Buiten de extra clicks die French Montana krijgt door de namen in de titel, gaan Cardi B en Post Malone er niet groter van worden.

Voor meer nieuwe nummers, check ook onze Spotify!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.