Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AJ Tracey – “Cat Pack”

AJ Tracey is eindelijk nog eens ‘live and direct’ met nieuwe muziek. De Britse grimester bracht dit jaar zijn debuutalbum uit en belande ermee prompt in de top drie van de Britse albumcharts. Ook de single “Ladbroke Grove” werd een succes en was in Groot-Britannië zelfs een van de zomerhits van het jaar. AJ Tracey is sinds 2016 al een tijdje ‘up and coming’, maar pas sinds vorig jaar is hij ook echt een grote naam geworden in het genre. Van zijn succesplaat AJ Tracey komt binnenkort een deluxe versie uit met een heleboel nieuwe nummers waaronder ook het nieuwe “Cat Pack”.

Voor “Cat Pack” sloeg AJ Tracey nog eens de handen in mekaar met de succesvolle producer TakeADayTrip en het resultaat mag er wel wezen. De vlijmscherpe beat wordt gezegend met de verschroeiende flow en woordenstroom van AJ Tracey. Ondanks zijn massale succes koos AJ gelukkig niet al te veel voor de commerciële richting, maar wel voor een sterk staaltje grime zoals deze anno 2019 moet klinken. De adlibs doen ons wel wat denken aan Migos, maar net dat maakt “Cat Pack” nog beter. AJ Tracey knalt verder richting de absolute top van de grimewereld en hopelijk zien we hem binnenkort ook nog eens in ons land aan het werk.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief