Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jakob Ogawa – “April”

We kennen Jakob Ogawa uit Noorwegen al van de nummers “Let It Pass”, “All I Wanna Do” en “Velvet Light”, maar evenwel van zijn concert eerder dit jaar in Kavka Oudaan in Antwerpen. Hoe dan ook, Jakob Ogawa begon als producer met een warme surfsound en groeide uit tot een waar elektronisch indie fenomeen. Met de hulp van onder andere The Fader groeide hij sinds 2018 uit tot een echte artiest om in de gaten te houden, waardoor hij op verschillende grote podia terecht kwam.

Het nummer “April” is een ‘sleurend’ nummer, maar niet in de negatieve connotatie van het woord. Het laat je direct mee wiegen met het pianoritme en de baslijn, de strofes zijn in een heel eentonig energie-level gezongen door Jakob. Toch verandert alles in het refrein, waar een koor en belletjes op het decor verschijnen. Jakob Ogawa vertelde via een interview met The FADER dat “April” een lied is over leren houden van jezelf voordat je van iemand anders kan houden en de moeilijke weg hier naartoe. Maar vooral vrolijkheid en aardigheid zijn de emoties die van deze single afstralen, zeker in combinatie met de eenvoudige, maar mooie videoclip met als hoofdrolspeler Walter, een pluizig monster.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "One More Day" (feat. April)

Er lijkt geen stoppen meer aan Alfie Templeman. De jonge Brit – maar écht jong, 18 jaar nog maar – brengt muziek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "April"

Amper achttien was Thomston toen hij door velen bestempeld werd als de nieuwe popster. De Nieuw-Zeelander liet zich door de hoge verwachtingen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jakob Ogawa - "All I Wanna Do"

Het was even wachten op de nieuwe van Jakob Ogawa, maar “All I Wanna Do” was het wachten waard. In 2018 bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.