Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jakob Ogawa – “All I Wanna Do”

Het was even wachten op de nieuwe van Jakob Ogawa, maar “All I Wanna Do” was het wachten waard. In 2018 bracht Ogawa slechts drie nummers uit, toch groeide zijn populariteit enorm. Hij werd geselecteerd als artist to watch door het tijdschrift The FADER. Dit leidde tot enkele mooie podia zoals Lollapalooza Argentinië en Roskilde. Het kon dus niet anders dat Ogawa in 2019 snel nieuw materiaal zou loslaten op de wereld.

2019 staat dan ook in het teken van zijn doorbraak. Met “All I Wanna Do” lost hij de eerste single van zijn Teen Angel EP. Bij deze nieuwe ep hoort ook een Teen Angel tour die in april en mei plaatsvindt in Europa. “All I Wanna Do” is, zoals we van Jakob Ogawa gewend zijn, een nummer vol met warmte en liefde. Een nummer dat met weinig tekst enorm veel wil zeggen. Nieuw is dat de funky bas, de jazzy akkoorden samen met een simpele, strakke drumlijn ervoor zorgen dat dit nummer bijna dansbaar is. Zijn etherische, zachte stem zorgt er gelukkig nog steeds voor dat zelfs dit mid-tempo nummer ons kan doen zweven.

Wie niet langer kan wachten op nog meer nieuwe muziek, kan Jakob Ogawa op 7 mei aan het werk zien in Kavka Oudaan, Antwerpen.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jakob Ogawa - "April"

We kennen Jakob Ogawa uit Noorwegen al van de nummers “Let It Pass”, “All I Wanna Do” en “Velvet Light”, maar evenwel…
Muzieknieuwtjes

Nieuw concertconcept How Was Your Day

In Antwerpen gebeurt er af en toe op muzikaal vlak wel eens iets moois. Trix, Roma, Kavka, OLT, … Het zijn allemaal…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jakob Ogawa - "Velvet Light"

Jakob Ogawa ontmoetten we voor het eerst in het voorprogramma van LANY in de AB Club. De Noorse producer warmde er de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.