Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Feather – “Closer”

Zeven jaar na het debuutalbum Invisible, is The Feather eindelijk terug. De band rond Thomas Medard, die bekend werd met Dan San, heeft zich helemaal heruitgevonden. Nadat de man jarenlang meewerkte aan de projecten van onder andere Blanche en Noémie Wolfs heeft hij met “Closer” duidelijk nieuwe horizonten verkend.

Op zijn nieuwste single doet The Feather zijn naam alle eer aan, want “Closer” klinkt zo licht als een veertje. De vele zachte synths en twinkelende sterretjes die doorheen het nummer terugkeren, stralen een gelukzalige rust uit. Met simpele, maar toch diepe lyrics probeert Medard het middelpunt te vinden tussen eenzaamheid en openheid en dat is hem op “Closer” meer dan goed gelukt. We waren al meer dan blij toen we hoorden dat The Feather terugkeerde en met zo’n single als deze kan ons geluk al helemaal niet meer op.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief