Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tegan and Sara – “Don’t Believe the Things They Tell You (They Lie)”

Al sinds het einde van de nineties zijn we getuige van de indierock en -pop van Tegan and Sara. Hun grootste troef is misschien wel dat ze perfect op elkaar zijn afgestemd, al kan dat als eeneiige tweeling moeilijk anders. The Con is het opus van de Canadese zusjes; de rest van hun oeuvre klinkt aangenaam in het gehoor, maar meer ook zeker niet. Na het recentste album met nieuw materiaal van drie jaar geleden en een coveralbum van The Con – noem het gerust een reden om hun hits nog eens door onze trommelvliezen te pompen – zijn we weer toe aan een voorbode van een nieuwe langspeler.

We zullen hun “Don’t Believe the Things They Tell You (They Lie)” maar ter harte nemen: als ze je proberen te overtuigen dat dit nummer fantastisch is, vergeet dan niet aan de titel en vooral aan de elektronische en gemaakte sound van het nummer te denken. Waar je die onbedorven puurheid van singles zoals “Back In Your Head” nog kon aantreffen, is er een enorme, helaas negatieve, transitie gekomen van indie naar elektronische kitsch. Een keer samen herbronnen lijkt ons de beste optie voor Tegan and Sara. 

Website  / Twitter

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pet Fox - "Imagine Why"

Indierockband Pet Fox is nog maar sinds 2018 muziek aan het maken, maar heeft toch al twee albums op de teller staan….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Molly Burman - "everytime"

De Londense Molly Burman liet begin maart haar debuutsingle “Fool Me with Flattery” op de wereld los. Onder het geluid van een…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Manchester Orchestra - The Million Masks Of God (★★★★): Streven naar universele waardering

Als we aan een stuk of 5.000 mensen vragen waaraan ze het eerste denken als we het woord ‘Manchester’ zeggen, zullen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.