Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lydmor – “LSD Heart”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In België is de Deense Lydmor vooral bekend door haar samenwerking met Arsenal. De zangeres is te horen op het fantastische “Temul (Lie Low)” en we snappen waarom dat dat het favoriete Arsenalnummer is van Hendrik Willemyns. Bijna een jaar geleden bracht ze haar derde soloalbum uit. De eerste twee werden alleen maar in Denemarken uitgebracht, maar we zijn blij dat ook wij konden genieten van I Told You I’d Tell Them Our Story. Wat later toonde de zangeres dat ze (letterlijk en figuurlijk) licht geeft in de AB Club. Vlak voor haar optreden zakten wij af naar haar kleedkamer en spraken wij met haar over Shanghai, feminisme en meer.

Minder dan een jaar na haar vorige album komt Lydmor al met nieuwe muziek. “LSD Heart” geeft kritiek op het patriarchaat en moderne kunst. Zinnen als ‘Guys get away with so much bullshit and art’ worden voorzien van een rustige beat. Het nummer heeft iets mysterieus en draagt een zekere vorm van spanning in zich. “LSD Heart” klinkt anders dan de muziek van I Told You I’d Tell Them Our Story, maar is wel nog steeds een typisch Lydmor-lied. Het is nog niet duidelijk of dit nummer deel uitmaakt van een nieuw album.

Op 5 november zakt Lydmor af naar Antwerpen en speelt ze in de Trix. Twee dagen later staat de zangeres in Café Café te Hasselt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 september 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief