Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Another Sky – “Capable of Love”

2019 trapten we af met onze selectie ‘Grote Beren Van Morgen’, en ook Another Sky kreeg die titel toegewezen. Dit viertal uit Londen heeft het getroffen met Catrin Vincent als frontvrouw; haar mannelijk klinkende, unieke klankkleur bepaalt veel van de eigenheid van Another Sky. Begin dit jaar bracht de groep “Apple Tree” uit en na lang wachten is daar eindelijk een opvolger.

“Capable of Love” gaat over een vader die zich verontschuldigt tegenover zijn zoon en de oprechtheid is inderdaad alomtegenwoordig op dit nieuwe nummer, zowel wat tekst als klank betreft. Another Sky brengt wat we inmiddels van hen verwachten en dat is allesbehalve een slechte zaak. Met hier en daar een hoogtepunt aan langgerekte achtergrondklanken krijgt de single een vurige factor, maar het is voornamelijk het slepende indiegevoel dat de bovenhand neemt. Het heeft iets lo-fi wazig over zich, en toch zit er een onmiskenbare drive in “Capable of Love”. Hun combinatie van indie, rock, lo-fi en een tikje elektronica staat als een huis.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief