Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey – “Don’t Call Me Angel”

Als drie van de meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van het moment hun krachten bundelen voor een nummer, dan weet je dat het een hit wordt. Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey doken dan ook samen de studio in om de titelsong van de gloednieuwe Charlie’s Angels film op te nemen. Ze kregen hiervoor de hulp van onder andere hit-producer Max Martin en de Finse zangeres Alma en blikten meteen ook een videoclip in. De drie supersterren hebben een gigantisch aantal fans achter zich, dus de hype was al groot voor het nummer uit was.

“Don’t Call Me Angel” is een pittig popnummer geworden met een repeterend en herkenbaar deuntje in de achtergrond. De grootste rol in het nummer neemt Grande voor haar rekening, maar het zijn de strofes van Cyrus en Del Rey die het nummer iets speciaal geven. Ariana zorgt met haar engelachtige stem voor het schattige, Lana brengt de mysterie en het stoere aspect komt er door Miley. Als we dat allemaal optellen, kunnen we stellen dat er bij “Don’t Call Me Angel” sprake is van de heilige drievuldigheid van de popmuziek. Ongetwijfeld een gigantische hit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief