Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE – “5 To 5”

De tijden dat APRE nog een goed bewaard indiegeheim was zijn over, want ondertussen heeft het Londense tweetal getekend bij Polydor Island (dat dan weer zit onder de grootheid Universal). Pas sinds vorig jaar brengt APRE muziek uit en toch kunnen ze al heel wat successen neerpennen op hun curriculum vitae. De twee speelden al in het voorprogramma van Sam Fender en werden als heel goed bezien op het SXSW, het grootste showcasefestival ter wereld. De band bracht al een drietal ep’s uit, dus stilaan is het eens tijd om met een eerste album te komen. Wanneer deze zal verschijnen is nog een raadsel, maar dankzij het nieuwe “5 To 5” vermoeden we dat dat niet meer al te lang zal duren.

Ze zijn nog steeds met twee, maar klinken op hun nieuwste “5 To 5” nog veelzijdiger dan tevoren. De vele kleinigheden, vooral samples, klinken speels en geven het nummer de nodige afwisseling. APRE is ondertussen ook een echte specialist in het maken van catchy refreinen, zo stellen ze nog maar eens onder bewijs op “5 To 5”. De zweverige gitaren zorgen hier en daar voor wat dromerigheid, terwijl de spitse piano ons bij de les houdt. APRE heeft een sound die je snel herkent, maar toch kunnen ze er voldoende in experimenteren zonder die belangrijke eigenheid te verliezen. Dit smaakt, zoal gewoonlijk bij APRE, naar nog meer!

Op zondag 22 september speelt APRE in het voorprogramma van Inhaler in de Botanique te Brussel, vroeg komen is dus de boodschap.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "I Don't Love You"

Het Londense indiepopduo APRE doet het al jaren goed. Sinds hun debuut uit 2018 tot hun eerste album Always In My Head…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single APRE - "Live It Up"

Het verbaast ons iedere keer opnieuw als APRE een nummer uitbrengt, dat ze nog steeds niet zijn doorgebroken. Wij volgen het duo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.