Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FKA twigs ft. Future – “holy terrain”

Vijf lange jaren hebben we moeten wachten op nieuwe (eigen) muziek van FKA twigs, maar vandaag is er licht aan de tunnel. FKA twigs maakte deze voormiddag bekend dat op 25 oktober haar nieuwe album MAGDALENE zal verschijnen en daar heeft ze toch weer heel wat grote namen voor weten te strikken. Onder andere Nicolas Jaar, benny blanco, Oneohtrix Point Never en Cashmere Cat werkten met haar aan een opvolger van het hooggeprezen LP1. In april bracht ze al het nummer “Cellophane” uit, een eerste voorbode van het album zoals vandaag bleek. Zonet bracht ze “holy terrain” uit, een nummer waarvoor ze samenwerkte met Future, Skrillex en succesproducer Jack Antonoff.

FKA twigs waagt wel vaker een uitstapje in het hiphopwereldje en dat doet ze nu dus ook op “holy terrain”, al dan niet op haar eigen eigenwijze manier. De breekbaarheid in haar stem heeft weer iets bezwerend en sensueel in zich, dat we ook enkel in haar muziek tegenkomen. Een echt refrein zoals dat in het boekje staat, heeft het nummer niet en dat is ook niet nodig of bevorderlijk voor het nummer. De samenwerking met Future komt toch wel een tikkeltje onverwacht, maar zijn bijdrage weet wel goed uit te pakken op “holy terrain”. De gelaagdheid en de diepgang in de lyrics op “holy terrain” zijn weer ijzersterk zoals we dat van FKA twigs inmiddels kennen. Sterke terugkeer van de Amerikaanse en een mooie prelude voor wat ons nog meer te wachten staat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief