Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet – “Pink”

Two Feet is het soloproject van de 26-jarige New Yorker Bill Dess. De multi-instrumentalist schrijft, speelt en producet al zijn muziek zelf, wat een behoorlijke prestatie is. Dankzij het geweldige nummer “Go Fuck Yourself” uit 2016 ging hij viraal; sindsdien werd het al meer dan 225 miljoen keer beluisterd op Spotify en maandelijks heeft de artiest ook meer dan vier miljoen luisteraars. Vandaag brengt hij nieuwe single “Pink” uit, dat niet de kwaliteiten bezit van zijn vorige hit, maar desondanks wel een fijn nummertje is. Het is, na “Intro”, de tweede teaser van zijn aankomende album.

Alle songs van Two Feet ademen sensualiteit en bevatten stuk voor stuk een heerlijke opbouw. Ook “Pink” bouwt langzaam op naar een zwoele ontploffing, iets te langzaam zelfs… We moeten er een minuut op wachten, wat lang aanvoelt op een track van slechts twee minuten. Na het – toegegeven – verrukkelijke hoogtepunt, dat gecreëerd wordt door zijn typerende bluesgitaargeluid, dooft de euforie even snel uit als ze gekomen was. We missen hier de intense elektronische bas, die het geheel anders zo dansbaar weet te maken. Op “Pink” heeft Two Feet het nogal braafjes gehouden. Hopelijk klinkt de rest van het album wat heftiger en gewaagder.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Time Fades Away"

Two Feet, zo noemt de Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess zichzelf als artiest. Hij is een singer-songwriter en producer uit New York City….
AlbumsRecensies

Two Feet - Pink (★★★): Het doet ons voelen

De Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess is meer bekend onder de naam Two Feet. De 26-jarige is zelf de singer-songwriter en producer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "BBY"

De Amerikaanse Zachary William ‘Bill’ Dess is meer bekend onder de naam Two Feet. Hem onderschatten mogen we zeker niet doen, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.