Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet – “Pink”

Two Feet is het soloproject van de 26-jarige New Yorker Bill Dess. De multi-instrumentalist schrijft, speelt en producet al zijn muziek zelf, wat een behoorlijke prestatie is. Dankzij het geweldige nummer “Go Fuck Yourself” uit 2016 ging hij viraal; sindsdien werd het al meer dan 225 miljoen keer beluisterd op Spotify en maandelijks heeft de artiest ook meer dan vier miljoen luisteraars. Vandaag brengt hij nieuwe single “Pink” uit, dat niet de kwaliteiten bezit van zijn vorige hit, maar desondanks wel een fijn nummertje is. Het is, na “Intro”, de tweede teaser van zijn aankomende album.

Alle songs van Two Feet ademen sensualiteit en bevatten stuk voor stuk een heerlijke opbouw. Ook “Pink” bouwt langzaam op naar een zwoele ontploffing, iets te langzaam zelfs… We moeten er een minuut op wachten, wat lang aanvoelt op een track van slechts twee minuten. Na het – toegegeven – verrukkelijke hoogtepunt, dat gecreëerd wordt door zijn typerende bluesgitaargeluid, dooft de euforie even snel uit als ze gekomen was. We missen hier de intense elektronische bas, die het geheel anders zo dansbaar weet te maken. Op “Pink” heeft Two Feet het nogal braafjes gehouden. Hopelijk klinkt de rest van het album wat heftiger en gewaagder.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert - "Space Cadet"

Lil Uzi Vert is een van de meest excentrieke en onvoorspelbare creatievelingen van hun generatie. De Amerikaanse artiest heeft in de loop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Tell Me The Truth"

Two Feet is het soloproject van de Amerikaanse Bill Dess die al zeven jaar muziek schrijft. De muziek die Dess schrijft wordt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Feet - "Fire in my Head"

Al drie platen heeft Two Feet op zijn palmares staan, en daarmee wist de jonge Amerikaan miljoenen streams bij elkaar te sprokkelen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.