Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single EarthGang – “Up”

Eindelijk zijn we uit ons wachten verlost! Bijna een jaar nadat “Up” op het succesvolle YouTube kanaal Colors verscheen, is het nu ook op alle streamingsdiensten te beluisteren. De bewonderenswaardig energieke prestatie van het tweetal uit Atlanta vergaarde in deze periode meer dan acht miljoen YouTube views. Er wordt soms te snel over een geweldige energie gesproken, maar EarthGang zegende de micro daadwerkelijk met een stevige dosis van het echte werk. Vooral de lang gehaarde en bebaarde Johnny Venus deed onze ogen fonkelen van plezier.

Maar nu kunnen we het prachtige “Up” dus ook beluisteren via onder meer Spotify. ‘See I go loco for my freedom’: meer dan ooit stijgt EarthGang boven de vlammen uit tijdens een dynamische afwisseling van Johnny Venus en de ietwat kalmere Doctur Dot. Opnieuw zijn vergelijkingen met OutKast allesbehalve vergezocht. Deze single is een voorproefje van het album Mirror Land, het album dat al vanaf eind 2018 wordt verwacht, maar nu lijken we wel erg dicht te komen bij het grote moment. Een verhoogde activiteit op hun sociale media doet alvast hopen op een release dit jaar.

Op donderdag 19 september komt het vurige tweetal de Botanique op stelten zetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 augustus 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief