Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ms Banks ft. Geko – “Back It Up”

In het begin van 2018 zagen we een grootse toekomst in de Britse rapster Ms Banks en doopten we haar tot onze ‘Grote Beer Van Morgen‘. Vooral in haar thuisland wist ze dan ook uit te groeien tot een geliefde naam in de urbanscene. Intussen werkte ze al samen met onder andere Anne-Marie en Little Mix, die haar ook uitnodigden om hun nummer op de Brit Awards te brengen. Vorig jaar bracht ze trouwens haar eerste album The Coldest Winter Ever uit en kreeg ze zo de Britse pers warm. Vandaag bracht ze haar achtste singlerelease van het jaar uit.

Terwijl we tot nu toe vooral haar raps te horen kregen, slaat ze nu eens aan het zingen. Een zomerse afrotrapbeat kleurt dit tropische plaatje, waarop ze de hulp krijgt van de Britse rapper Geko. R&B met een zwoel sausje van temperament en zelfvertrouwen, zo klinkt “Back It Up”. Commercieel en voor de grote massa is het wel, maar diepgang kunnen we bij deze pretraketten ook niet meteen verwachten. Terughoudend is deze single allerminst, maar buitengewoon ook niet.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief