Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Rock Bottom”

Jordan Edward Benjamin is de kleinzoon van maar liefst vier totaal onbekende mensen en kwam zo op het idee om zichzelf grandson te noemen. Hij gebruikt niet eens een hoofdletter. De Canadees-Amerikaanse zanger heeft tot op heden twee ep’s op zijn naam staan. “Blood/Water” is tot nu toe het bekendste nummer van de kleinzoon en gaat over politieke corruptie. De zanger gaat wel vaker kritisch om met de politieke situatie in Amerika. Hij bracht vorig jaar een single uit genaamd “War” en als albumhoes gebruikte hij een tekening van niemand minder dan Donald J. Trump. grandson passeerde eerder de jaar ook al in de AB Club.

Op “Rock Bottom” weet grandson te vertellen dat hij als kind te horen kreeg dat je altijd flink ja moet knikken en dat je later met je kinderen in little boxes moet gaan wonen met een vast inkomen. Verkies ook maar een 9 to 5 job boven een carrière als zanger. Grandson is toch zanger geworden en steekt dus opnieuw zijn middelvinger op naar het systeem. Dit alles gaat weer gepaard met stevige gitaren en een hele hoop lawaai. Dat lawaai en de maatschappijkritische tekst weet ons zeker te overtuigen en doet ons al uitkijken naar nog meer nieuw werk.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 augustus 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief