Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Rock Bottom”

Jordan Edward Benjamin is de kleinzoon van maar liefst vier totaal onbekende mensen en kwam zo op het idee om zichzelf grandson te noemen. Hij gebruikt niet eens een hoofdletter. De Canadees-Amerikaanse zanger heeft tot op heden twee ep’s op zijn naam staan. “Blood/Water” is tot nu toe het bekendste nummer van de kleinzoon en gaat over politieke corruptie. De zanger gaat wel vaker kritisch om met de politieke situatie in Amerika. Hij bracht vorig jaar een single uit genaamd “War” en als albumhoes gebruikte hij een tekening van niemand minder dan Donald J. Trump. grandson passeerde eerder de jaar ook al in de AB Club.

Op “Rock Bottom” weet grandson te vertellen dat hij als kind te horen kreeg dat je altijd flink ja moet knikken en dat je later met je kinderen in little boxes moet gaan wonen met een vast inkomen. Verkies ook maar een 9 to 5 job boven een carrière als zanger. Grandson is toch zanger geworden en steekt dus opnieuw zijn middelvinger op naar het systeem. Dit alles gaat weer gepaard met stevige gitaren en een hele hoop lawaai. Dat lawaai en de maatschappijkritische tekst weet ons zeker te overtuigen en doet ons al uitkijken naar nog meer nieuw werk.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

811 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….
AlbumsRecensies

grandson - Death of an Optimist (★★★★): Leve het pessimisme

Jordan Edward Benjamin wordt vaak de de Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek genoemd, maar wij kennen hem beter als grandson. Onder die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “We Did It!!!”

‘De Amerikaanse toekomst binnen de rockmuziek’, dat wordt er vooral over de 27-jarige grandson verteld. Overal waar we een artikel over hem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.