Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Rock Bottom”

Jordan Edward Benjamin is de kleinzoon van maar liefst vier totaal onbekende mensen en kwam zo op het idee om zichzelf grandson te noemen. Hij gebruikt niet eens een hoofdletter. De Canadees-Amerikaanse zanger heeft tot op heden twee ep’s op zijn naam staan. “Blood/Water” is tot nu toe het bekendste nummer van de kleinzoon en gaat over politieke corruptie. De zanger gaat wel vaker kritisch om met de politieke situatie in Amerika. Hij bracht vorig jaar een single uit genaamd “War” en als albumhoes gebruikte hij een tekening van niemand minder dan Donald J. Trump. grandson passeerde eerder de jaar ook al in de AB Club.

Op “Rock Bottom” weet grandson te vertellen dat hij als kind te horen kreeg dat je altijd flink ja moet knikken en dat je later met je kinderen in little boxes moet gaan wonen met een vast inkomen. Verkies ook maar een 9 to 5 job boven een carrière als zanger. Grandson is toch zanger geworden en steekt dus opnieuw zijn middelvinger op naar het systeem. Dit alles gaat weer gepaard met stevige gitaren en een hele hoop lawaai. Dat lawaai en de maatschappijkritische tekst weet ons zeker te overtuigen en doet ons al uitkijken naar nog meer nieuw werk.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 1): Gitaren en beats onder een stralende zon

De zon was aanwezig op de eerste dag van Pinkpop. Draai of keer het hoe je het wil, het blijft een belangrijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.