Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single JPEGMAFIA – “Jesus Forgive Me, I Am a Thot”

Internetcultheld JPEGMAFIA – Peggy voor de vrienden – is groot aan het worden. Vorig jaar was hij nog een nobele onbekende, maar sinds de release van zijn album Veteran is hij vrij groot in de experimentele hiphopwereld. Samenwerkingen met Flume, Denzel Curry en Injury Reserve kwamen later, en zijn passage op Dour was toch wel een van de hoogtepunten. Binnenkort komt hij met een nieuw album, en daar krijgen we nu de eerste single van.

“Jesus Forgive Me, I Am a Thot” heet deze single, en wie zich afvraagt waar JPEGMAFIA zijn trouwe fanbase vandaan haalt, moet gewoon naar zijn songtitels kijken. Zoals het meeste JPEG-werk is er hier weer een knotsgekke beat waarvan je je afvraagt hoe iemand erover kan rappen. De lyrics variëren dan weer van oneerlijke behandeling van zwarten, terwijl ‘crackers’ voornamelijk verantwoordelijk zijn voor schietpartijen op school, tot hoe het is om als ‘thot’ te leven. Politieke boodschappen, maar wel met een heerlijk gevoel voor humor.

JPEGMAFIA zal dit jaar nog een nieuw album uitbrengen. Volgens hem wordt het een ‘teleurstelling van formaat’. Na het horen van deze single mag deze teleurstelling alvast snel komen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 augustus 2019

About Author

Matan Grouper


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief