Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Halima & Canto – “Booty”

Haar artiestennaam doet je vermoeden dat de Noorse zangeres Lil Halima een of andere ordinaire rapact kan zijn, maar we kunnen je geruststellen. Lil Halima is dé nieuwe, rijzende ster aan de Scandinavische pophemel en weet ons door haar dromerige r&b/pop in haar ban te trekken. Fans van Jorja Smith of de beginjaren van Billie Eilish zullen smullen van haar zachte nummers. Nadat ze dit jaar al twee ep’s loste, krijgen we vandaag nog eens een nieuwe single.

“Booty” is een nummer dat perfect bij late zomeravonden past en je dus helemaal tot rust brengt na een hele dag zweten en puffen. Dankzij de beats van de producer Canto krijg je net nog iets meer diepgang te horen en blijft de zachte stem van Halima drijven op een satijnen wolkje. Met een duur van iets meer dan twee minuten is het stuk wel aan de korte kant, maar dat doet geen afbreuk aan de kwaliteit van “Booty”. We zijn benieuwd wanneer België deze artiest echt zal ontdekken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief