Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cavetown – “Feb 14”

Cavetown is een van die artiesten die het zich nooit zal beklagen dat hij covers en eigen liedjes op YouTube is beginnen plaatsen; het betekende namelijk de start van zijn carrière. Al op veertienjarige leeftijd werd Robin Skinner hiermee opgemerkt en ondertussen zijn we drie fullalbums verder en is Skinner nog maar twintig jaar. Het gaat nogal van een leien dakje voor deze Amerikaan, en ook wij zijn fan van zijn nummers. Want of Cavetown het nu akoestisch of iets meer upbeat aanpakt, in elk geval resulteert het in smeltliedjes en wie kan daar nu aan weerstaan?

Ook zijn nieuwe single “Feb 14” past in het rijtje aan charmante liedjes. Robbie’s stem komt je een gemeende knuffel geven en weet zelfs ldvd draaglijk te maken. Ondanks dat het nummer aanvoelt als een muzikaal schouderklopje, is de tekst niet al te optimistisch. Zeker vanaf de zin ‘She said she’s here if / I ever need someone to talk to / But all I ever want to talk about is you’ zijn we van onze melk. Zo mooi en oprecht gebracht, Cavetown weet onze gevoelige snaar te vinden met “Feb 14”.

Op zondag 18 augustus staat Cavetown op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief