Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Starcrawler – “Bet My Brains”

Als je thuis bent in de moderne punkmuziek, is deze vierkoppige band uit LA geen vreemde meer voor jou. Na de release van debuutsingle “Ants” (2017) ging het erg snel voor de piepjonge muzikanten. Ze toerden de wereld rond en kregen de support van ‘the living legend himself’: Elton John. Starcrawler verrast ons niet enkel met een nieuwe single, maar ook met de aankondiging van een nieuw album! Na het succes van Starcrawler (2018) heeft de groep hier een vervolg aan gebreid dat op 11 oktober tot Devour You zal worden gedoopt. We krijgen “Bet My Brains” als voorproefje.

De vier punkers laten hun succesrecept niet los. “Bet My Brains” ligt in het verlengde van Starcrawler. Drums openen het nummer en bouwen de spanning op die daarna oplost in een vettige gitaarriff. De vocals van Arrow De Wilde zorgen weer voor die mysterieuze vibe, die in al hun nummers schuilt. Het refrein van “Bet My Brains” is eerder aan de poppy kant waardoor het erg catchy is. Op het einde van het nummer kunnen we de lyrics al meeschreeuwen. Starcrawler geeft zijn fans exact wat ze verlangen: poppunk, vuile gitaren en buitensporige vocals. Wij zijn alvast benieuwd naar de rest van Devour You. 

‘Bet my brains / I’ve gone insane’ zingt De Wilde en dat zien we ook duidelijk in de videoclip van de song.

Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 augustus 2019

About Author

Babette Rogiers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief