Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Raye – “Love Me Again”

De Britse zangeres Raye stond tot nu toe nog veel op de achtergrond, maar hits scoorde ze de afgelopen jaren in overvloed. Samen met Jax Jones heeft ze dankzij “You Don’t Know Me” een gigantische hit op haar naam staan en ook samenwerkingen met o.a. David Guetta, Major Lazer en Charli XCX staan in haar discografie. Recent vierde ze bovendien haar volgende mijlpaal in haar carrière doordat Beyoncé het door haar geschreven “Bigger” op de soundtrack van The Lion King zette. Nu gaat ze er nog eens solo helemaal voor en ook op haar eentje is het zeker de moeite.

“Love Me Again” is de meest persoonlijke track die Raye tot nu toe geschreven heeft. Naar eigen zeggen schreef ze het nummer met een gebroken hartje en tranen in haar ogen, maar al te triestig worden we door het nummer niet doordat een upbeat tempo geen plaats voor weemoedige gevoelens biedt. Het refrein blijft hangen en kan bekoren door zijn luchtige sound, die voor een leuke sfeer zorgt. Al bij al dus weer een zeer goed nummer van de Britse singer-songwriter, die in de popwereld eindelijk de erkenning krijgt waarnaar ze al jaren zoekt.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief