Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer – “Tied Up” ft Mr Eazi & RAYE

Major Lazer beloofde ons heel wat moois deze maand. In totaal zouden ze maar liefst vier singles uitbrengen in het kader van hun Afrikaanse tournee. Daarom wolden ze dan ook samenwerken met heel wat jonge en veelbelovende artiesten met roots in Afrika. “Tied Up” is de derde single deze maand en ditmaal krijgt het trio de hulp van de Nigeriaanse zanger Mr Eazi en de dochter van een Ghanese moeder RAYE. Die eerste werkte eerder dit jaar al samen met Major Lazer op het nummer “Let Me Live” waar ook Anne-Marie op te horen was. Voor RAYE is het de eerste samenwerking met de drie dance-specialisten.

Voor de clip bij het nummer gingen Mr Eazi en RAYE zelf speciaal mee naar Ghana om daar in hun land van oorsprong de gepaste visuals op te nemen. Het nummer zelf is misschien wel het beste nummer van de drie die deze maand al uitkwamen. De beide stemmen vullen elkaar erg goed aan en zijn aangenaam om naar te luisteren. Bovendien krijgen we ook nog een verrassende drop, iets wat we op vorige nummers soms wat misten. Dit smaakt naar meer!

Volgende week dus nog één nieuwe single aan, maar volgens ons kunnen we nu al spreken van enkele geslaagde samenwerkingen tussen Major Lazer en het Afrikaanse continent.

Website / Twitter / Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 3): De laatste energiestoten

Om de laatste dag van Couleur Café goed in te zetten, was de zon ook eens van de partij. Onder het alziend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure - "Waterfall" (feat. RAYE)

Sinds Disclosure in de zomer van 2020 zijn grote comeback maakte, ontbrak het niet aan nieuwe muziek. Integendeel, op een kleine twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza - "I Don't Care About Nothing"

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.