Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Boman – “This Is Where It Ends”

Hoewel de Zweedse singer-songwriter Alice Boman al zes jaar de wereld verblijdt met haar dromerige indieballades, klinkt haar naam relatief onbekend in de meeste oren. Boman creëert meeslepende soundscapes waar de instrumenten mooi in elkaar overvloeien, met telkens in de hoofdrol haar echoënde stem. Twee ep’s hebben de Zweedse al de wereld doen rondreizen en haar muziek featurede enkele TV-shows en films zoals Paper Towns, Suits en Transparant.

Na haar laatste single “Heartbeat” die van 2018 dateert, doorbreekt Alice Boman de stilte met “This Is Where It Ends”. Een minimalistische pianobegeleiding en Bomans zachte engelenstem vormen de bouwstenen van dit nummer. Enkele backingvocals, synths en drums vullen het nummer op, maar het blijft redelijk sober. Onder het motto ‘less is more’ weet de Zweedse muzikante ons te bekoren met een melancholische dagdroom waar we gerust wat langer dan vier minuten kunnen doorbrengen. Met “This Is Where It Ends” zal Alice Boman heel wat harten breken en lijmen.

Facebook / Twitter / Website

2 augustus 2019

About Author

Babette Rogiers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief