Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Boman – “This Is Where It Ends”

Hoewel de Zweedse singer-songwriter Alice Boman al zes jaar de wereld verblijdt met haar dromerige indieballades, klinkt haar naam relatief onbekend in de meeste oren. Boman creëert meeslepende soundscapes waar de instrumenten mooi in elkaar overvloeien, met telkens in de hoofdrol haar echoënde stem. Twee ep’s hebben de Zweedse al de wereld doen rondreizen en haar muziek featurede enkele TV-shows en films zoals Paper Towns, Suits en Transparant.

Na haar laatste single “Heartbeat” die van 2018 dateert, doorbreekt Alice Boman de stilte met “This Is Where It Ends”. Een minimalistische pianobegeleiding en Bomans zachte engelenstem vormen de bouwstenen van dit nummer. Enkele backingvocals, synths en drums vullen het nummer op, maar het blijft redelijk sober. Onder het motto ‘less is more’ weet de Zweedse muzikante ons te bekoren met een melancholische dagdroom waar we gerust wat langer dan vier minuten kunnen doorbrengen. Met “This Is Where It Ends” zal Alice Boman heel wat harten breken en lijmen.

Facebook / Twitter / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barely Autumn - "Let Go"

We staan aan de start van de zomer, en kijk eens wie we daar op onze radar zien verschijnen met een nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single momoyo - "Mouth"

Wie had gedacht dat indiepopbands niet meer vernieuwend uit de hoek konden komen, is eraan voor de moeite. ‘Intense pop die drijft…
LiveRecensies

Tomberlin @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Breekbare intimiteit

Vrijdag brengt Sarah Beth Tomberlin haar tweede album i don’t know who needs to hear this… uit. De Amerikaanse twintiger blijft sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.