Nieuwe singles

De vijf van “Den Beir” – 175

Het was alweer even geleden dat je van ons vijf nieuwe liedjes kreeg, het waren dan ook drukke tijden. Maar we hebben opnieuw vijf fijne liedjes geselecteerd. Voor de 175ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Buzzard Buzzard Buzzard – Love Forever

Met leuke fuzzy gitaren en een heel aanstekelijk refrein heeft Buzzard Buzzard Buzzard ons van begin tot eind helemaal mee.

ONE NINE – Difficult Days

Frisse indie rock is altijd heel gezellig, en als het dan nog eens een extreem catchy en groots refrein bevat, zijn wij er helemaal voor te vinden.

Nelipot – Lucy’s Better

In Australië weten ze hoe je de betere ruige rock moet maken, en met Nelipot is er weer een fijn bandje opgedoken. Arctic Monkeys invloeden, stevige riffs en strakke gitaarlijnen zijn alles wat we nodig hebben.

Lauran Hibberd – Frankie’s Girlfriend

Door pop punk beïnvloedde grunge, Lauran Hibberd kan het als geen ander brengen. Sterke vocals en al even sterke melodieën maken van “Frankie’s Girlfriend” iets heel aangenaam.

Super Paradise – Feel

Het paradijs van Super Paradise is er eentje met riffs, heel veel riffs. Geef ons maar nog meer!

DANSEN DANSEN

GG McG – BOOM

Met haar debuut heeft GG McG een subtiel dansbaar popliedje geschreven dat zich al snel kan ontpoppen tot een anthem. Heel benieuwd naar meer.

3655 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Honda Civic"

Lauran Hibberd staat al terug voor de deur met nieuwe muziek. “Honda Civic” is een fanfavoriet die reeds eerder in 2023 opduikt….
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd - "I'm Insecure"

Lauran Hibberd mag dan nog geen enkele langspeler op haar naam hebben, ze brengt wel vrij regelmatig nieuwe muziek uit. Vorig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.